El Taller dels Sastres celebra un any en funcionament i obre dos locals nous

El Taller dels Sastres va néixer fa poc menys d’un any com a una iniciativa sorgida del Pla Integral d’Accions de Millora del Nucli Antic d’Olot entre l’Ajuntament i l’Associació La IERA. El projecte pretén diversificar l’oferta cultural i econòmica del municipi i acostar l’artesania al públic i després del període d’inici que ha comptat amb la participació de tres tallers, els artesans valoren positivament la resposta obtinguda.

Anna Herrero, membre Associació la IERA: Deu ni do la resposta positiva i la gent que ve a interessar-se, a encarregar coses i a participar-hi, com a clients, a vegades com a alumnes o senzillament com a interès.

El projecte va començar amb el taller de serigrafia i estampació 1/30, el de restauració de mobles i tapisseria Verd.degris i el de costura, l’Atelier de Frabic’s Soul. Ara, però, s’han adjudicat dos locals més que obriran les seves portes properament; un enfocat a la joieria i un altre de disseny i confecció de moda.

Estanis Vayreda, regidor Promoció de la Ciutat Aj. Olot: I avui hem adjudicat dos locals més al centre de la ciutat també, un al Carrer dels Sastres, que és un local més petit i un altre cantoner al mateix carrer, és proper a la Plaça Major, que és un local més gran.

Per tal de celebrar el gairebé primer any de vida del Taller dels Sastres, aquest dissabte s’ha organitzat una celebració que tindrà lloc durant tot el dia a la Plaça Major i als diversos locals, amb tallers de premsar sucs, joieria i música.

x