L’Olot visita, en el seu millor moment, un Hèrcules carregat de mal de caps

Carlos Martínez, jugador Hèrcules CF: És una situació molt dura per a tots. Passa una situació, que ja està resolta, però que ve donada per la situació en general que estem vivint, pel nerviosisme, perquè tots estem patint, com l’afició, que no vol veure l’equip així. I jo em nego a ser recordat un jugador del pitjor Hèrcules de a història.

És una petita mostra de la mala maror que hi ha a les files de l’Hèrcules. Després de la desfeta per 3 a 0 en el derbi contra La Nucia, l’entrenador Jesús Muñoz va haver de suspendre l’entrenament d’aquest dimecres després que en l’inici del qual es barallessin dos jugadors del seu equip: Benja i Moha. L’Hèrcules, en posicions de descens i que porten un mes sense guanyar, és el rival de la Unió Esportiva Olot aquest diumenge. Així valorava, des de la llunyania, Raúl Garrido els fets i el partit que espera.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: El meu màxim respecte perquè no conec coses que passen dins i centrar-nos en nosaltres mateixos. Veuen que no poden seguir amb aquesta situació pels objectius que tenen. Tenen una plantilla que qualsevol de la categoria voldria tenir. Jo crec que dependrà molt de nosaltres, que siguem capaços d’entendre les seves dificultats, però ens trobarem un Hèrcules ferit.

Aquest és el panorama que es trobarà la Unió Esportiva Olot al Rico Pérez d’Alacant, i ho farà amb 5 baixes: les de Blázquez, Killian, Eloi amagat i Jordi Masó de la setmana passada, sumada a la d’Arnau Comas, per acumulació de targetes, que obliga el tècnic valencià cridar dos jugadors del filial. El partit es jugarà a partir de les 6 de la tarda.

x