El CF Sant Jaume aconsegueix emportar-se els tres punts davant la UE Camprodon (2-0)

El CF Sant Jaume de Llierca va aconseguir una important victòria dissabte davant la UE Camprodon per 2-0 en la 13a jornada de lliga de Segona Catalana. Els locals van fer els deures en un partit que no va ser gens fàcil, tot i jugar contra l’últim conjunt classificat de la categoria. El Sant Jaume va començar el partit buscant dominar-lo i creant ocasions de gol. El Camprodon no s’amagava i va crear diverses oportunitats de gol amb accions individuals de molta qualitat tècnica. La primera part va finalitzar sense gols.

Els jugadors de Joan Sànchez es van arriscar una mica més a la represa. Al Camprodon se li van complicar les coses quan al minut 63 Aitor Angulo va rebre la segona targeta groga i l’equip visitant es va quedar amb deu jugadors. De l’expulsió, es va passar al gol que obria la llauna. Un minut més tard, el Sant Jaume va aconseguir marcar el primer. David Cruz va culminar una bona centrada per estrenar el marcador. A partir d’aquí, els de Joan Sànchez van buscar de manera repetida el gol al contraatac. Al minut 80, el davanter Ibrahim Ahiayouch va rematar una centrada de la banda dreta amb un potent xut que va sentenciar el partit. Cap dels dos equips va crear més ocasions de gol i l’àrbitre no va donar temps per a més.

Joan Sànchez, entrenador CF Sant Jaume: Nosaltres tenim el camí marcat des de principi d’any. El fet de puntuar és important, però jo em quedo més amb el fet de competir. És un grup molt jove i és un filial. Vulguis o no, hi ha molta gent que surt de juvenil. La intenció és mirar de competir en tots els camps i, si es pot puntuar i estar com més amunt millor, perfecte. Tot i això, no és el nostre objectiu, el nostre objectiu és competir al màxim.

El CF Sant Jaume de Llierca puja fins a la cinquena posició de la classificació i visitarà el camp de la UD Cassà durant la pròxima jornada.

Deixa un comentari