El Taller dels Sastres bufa les espelmes amb una valoració molt positiva

El Taller dels Sastres va celebrar dissabte el seu primer aniversari i és que el projecte néixer fa poc menys d’un any. El pla compta amb el taller de serigrafia i estampació 1/30, el de restauració de mobles i tapisseria Verd.deGris i el de costura, l’Atelier de Frabic’s Soul.

Anna Herrero, Verd.deGris: “Portem un any oberts. Penso que amb molt bona acollida per part de la gent. La intenció és aquesta. Obrir espais, que la gent volti i que afavoreixi també el consum de proximitat. Nosaltres també és una de les batalles que tenim. Volem que la gent vingui aquí, que no se’n vagi a grans magatzems, a Girona o Barcelona a comprar, sinó que vingui aquí, perquè podem donar un bon servei”.

 

Oriol Carbonell, 1/30: “A poc a poc ha anat funcionant, cada cop hi ha més gent interessada en els nostres serveis, tant d’estampació per gent particular i artistes. Les formacions també han començat a créixer una miqueta i a poc a poc ens anem coneixent. És un carrer que passa molt poca gent. Després d’un any, és d’agrair que hi hagi més activitat en aquests carrers i carrerons del voltant i que atragui la gent”.

Pròximament, dos locals més obriran les seves portes i per tant, passaran de ser tres a cinc. La Plaça Major també va ser l’escenari de diverses activitats, com ara un taller de joieria, un concert i, fins i tot, una xocolatada, per celebrar que després d’un any, el Taller dels Sastres és un projecte que funciona.

x