El Festival de teatre Petit Format finalitza la 5a edició amb prop d’un miler d’espectadors

Més de mil espectadors han gaudit aquest cap de setmana del millor teatre intimista a El Petit Format d’Olot, un festival tan singular com consolidat al calendari cultural garrotxí. De dijous a diumenge s’han pogut veure una desena d’obres en espais poc habituals, per primer cop totes a càrrec de companyies professionals i amb entrades pràcticament exhaurides des de fa setmanes.

Anna Aumatell – Una càpsula de teatre: Estem molt contents d’haver fet aquesta aposta, estem veient que la gent de la Garrotxa s’està apropant al teatre de petit format i també hem vist que ha vingut gent de fora, que això és molt positiu, aconseguir que gent de fora vingui al centre de la ciutat a veure teatre.

La multipremiada A.K.A. d’Albert Salazar, ‘Les dones sàvies’ o Les Coses Excepcionals són algunes de les obres que s’han programat en aquesta cinquena edició del festival, que ha mantingut l’aposta per apropar el teatre als joves.

Anna Aumatell – Una càpsula de teatre: Hem seguit oferint teatre per joves i el que hem fet és que de sis instituts s’han apropat al centre de la ciutat i els hi hem ofert diferents obres de microteatre que provenien del festival Píndoles. Hem acabat el recorregut amb un debat amb els artistes molt enriquidor. Amb les xifres dels alumnes hem acabat d’arribar als mil espectadors d’enguany.

L’entitat organitzadora, Una càpsula de teatre, valora aquesta com la millor edició d’El Petit Format, no només pel volum de públic que s’ha assolit, sinó també per la qualitat de les propostes escèniques, moltes d’elles premiades, i la col·laboració de més voluntaris.

x