El nou Mercat d’Olot fa cinc anys amb un augment de vendes i de fidelització

El nou Mercat d’Olot compleix cinc anys amb els 21 espais de parades disponibles ocupats. Després de l’oberura d’una peixateria, dijous la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olot va adjudicar l’última parada a un establiment de venda i degustació de vins i tastos. L’ampliació de l’horari d’atenció al públic que s’ha fet després de la reforma de l’espai, de 8 del matí a 7 de la tarda entre setmana i de 8 del matí a 3 de la tarda els dissabtes, ha obert el consum a persones d’una franja d’edat més jove a la tarda, i més fidelització del consumidor. Al voltant del 80% dels clients repeteix la seva opció de compra de manera periòdica. L’augment de l’horari també ha representat l’increment d’una setantena de persones que treballen a la plaça. Els placers també xifren en un 69% l’augment de la facturació des que estan a les noves instal·lacions, que s’han convertit en referent. L’any passat, la plaça va ser escollida seu de la celebració de la jornada de mercats de la demarcació, i ha estat convidat d’honor al Mercat Transfornterer de Sant André. Per a aquest curs hi ha previstes una quinzena de visites de grups escolars. Segons dades registrades, una mitjana de 35.000 persones entren cada mes al Mercat d’Olot.

Deixa un comentari