L’Olot empata al camp de l’Hèrcules i suma la novena jornada sense perdre (0-0)

D’un en un o d’en tres en tres, el cas és sumar. Això és el que porten fent la Unió Esportiva Olot des de fa 9 jornades. Aquesta tarda ha tret un punt del Rico Pérez d’Alacant en el partit que l’enfrontava a l’Hèrcules. Punt valuós per als de Raúl Garrido tenint en compte el nivell de dels rivals i la trampa que podia suposar aquest partit, donat que els valencians estan vivint unes setmanes convulses per la mala situació a la classificació.

El partit ha començat amb domini olotí, amb possessió de la pilota i algunes arribades. L’Hèrcules, però, ha fet treballar de valent al porter Pol Ballesté, que aquesta temporada no falla i s’està convertint en una peça més que segura al camp.

El porter rival, Falcón, també ha hagut de treballar a l’altre cantó del camp. Pedro del Campo ha tingut una bona ocasió a la segona part, però la pilota finalment no ha entrat. Els locals han tingut una ocasió molt clara als últims segons de partit, però finalment el matx ha acabat amb repartiment de punts.

La Unió Esportiva Olot conclou la jornada situat a la novena calcificació de la lliga amb 22 punts, a quatre del play-off d’ascens que marca el Lleida, i nou per sobre del descens directe que marca, precisament, l’Hèrcules. La setmana que ve els de Raúl Garrido rebran a l’Oriola, que només ha guanyat un partit en tota la temporada. Canvi d’horari del partit, que es jugarà a les dotze del migdia.

x