S’obre el termini de presentació de candidatures dels Premis 100% Emprenedors

Per setè any consecutiu s’obre el termini de presentació de les candidatures dels Premis 100% Emprenedors de la Garrotxa, guardons que reconeixen la trajectòria d’empresaris i empresàries que fomenten la dinamització de l’activitat socioeconòmica de la comarca. El lliurament serà l’acte principal de cloenda del Garrotxa Emprèn, que se celebrarà del 23 al 28 de març del 2020 i reunirà dues categories.

Estanis Vayreda, regidor Promoció de la Ciutat Aj. Olot: El primer premi són 3.000 euros, que el concedeix l’Ajuntament d’Olot. El segon són 1.500 euros que el concedeix el Consell Comarcal, i tenim també reconeixements per al Jove Empresari o Empresària, que és el garrotxí que ha destacat amb la seva trajectòria empresarial i que té menys de 45 anys.

També hi haurà la categoria Col·laboració Empresarial per a aquelles iniciatives sorgides de la col·laboració de dues o més empreses.

Estanis Vayreda, regidor Promoció de la Ciutat Aj. Olot: I apareix una nova categoria aquest any que és l’Empresa Impuls, que són per empreses que durant l’any han fet alguna acció o projecte de millora que contribueix a identificar a la Garrotxa com un territori empresarialment actiu.

El termini de presentació de les candidatures finalitzarà dilluns 10 de febrer i l’acte de lliurament tindrà lloc divendres 27 de març a les set de la tarda a la Sala El Torín.

Deixa un comentari