El Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca lliura a Can Trona els Premis Jordi Pujiula

Can Trona va acollir la novena edició dels Premis Jordi Pujiula del PEHOC, que reconeixen els millors Treballs de Recerca de Batxillerat i Projectes Finals de Cicles Formatius. Entre més d’una vintena de projectes es van escollir sis treballs de l’àmbit de la ciència i la tecnologia.

El patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca va celebrar la novena edició dels premis Jordi Pujiula, aquest cop a la Vall d’en Bas, per a Treballs de Recerca de Batxillerat i projectes finals de Cicles Formatius. 23 projectes participaven en l’acte, cadascun amb el seu pseudònim propi, a través del qual els avisaven per designar el guanyador o guanyadora. Pel que fa als guanyadors de batxillerat han estat: en l’àmbit de la salut, Gina Domènech; en tecnologia Martí Juanola i en ciències naturals Arnau Fernández. Pel que fa als guanyadors de cicles formatius han estat: en l’àmbit de la salut Anna Morchon, en disseny i edificació Romicã Benchea i en ciències aplicades i tecnologia Marc Salvador. El premi era de 500 euros.

x