La capital garrotxina acull un any més la programació d’activitats ‘Olot, temps de Nadal’

Arriba un any més ‘Olot, temps de Nadal’ a la capital garrotxina amb una programació plena d’activitats per a tots els gustos. El període nadalenc a la ciutat ja va començar divendres amb l’encesa de la il·luminació i continuarà durant aquest cap de setmana amb la Fira del Pessebre, que coincideix amb el Festival Veus.

Estanis Vayreda, regidor Promoció de la Ciutat Aj. Olot: És una època en la qual hi ha molt dinamisme a la ciutat, i una època amb actes molt atractius per la gent de la ciutat i també per la gent de fora.

Fins diumenge a la Plaça Esteve Ferrer s’hi concentraran els pessebristes amb la mostra de figures, la Plaça Major acollirà el Mercat de Nadal km0 amb 20 artesans i productes de proximitat i des de la Plaça de la Pia Almoina fins al Carme s’hi trobaran una cinquantena de parades de Nadal, on també repeteix la carpa d’activitats, enguany amb el projecte ‘Fulles Ambulants’, amb tallers, titelles i contes. Tot i que les propostes no acaben aquest cap de setmana, ja que Olot acollirà durant tot el mes de desembre activitats diverses.

Estanis Vayreda, regidor Promoció de la Ciutat Aj. Olot: Tindrem també la gran cagada del tió el 22 de desembre organitzada per l’Associació de Comerciants al Firal a les cinc de la tarda, tindrem pastorets, tindrem quines, el Pessebre Vivent de Sant Roc i també el Campament Reial organitzat pels Catòlics del 2 al 5 i la Cavalcada de Reis.

El Nadal torna a prendre protagonisme un any més a Olot amb activitats per a tothom.

Deixa un comentari