L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa qualifica de “mala notícia” la supressió dels esdeveniments per la reducció de la partida de Promoció

L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, que reuneix a 130 associats d’un sector que representa prop d’un 9% del Producte Interior Brut de la comarca, és una de les entitats més afectades per la decisió de l’àrea de promoció econòmica de suprimir l’OlotX2, la Fira Orígens i la Fira de l’Embotit pel 2020. Hostalatge estava implicada de forma molt directa amb la celebració dels esdeveniments.

Gerard Xifra, president Associació Hostalatge Garrotxa: És una mala notícia perquè es reactivava econòmicament el centre, i es tocava producte de proximitat, amb la que col·laboràvem les entitats de la ciutat.

De retruc, també els afecta l’eliminació del Festival Veus, pel pol d’atracció de visitants que representava per a la comarca. Segons Xifra, això els fa perdre competitivitat respecte altres ciutats.

Gerard Xifra, president Associació Hostalatge Garrotxa: Estem lluitant amb diferents capitalitats, i a nosaltres també ens interessa atreure perquè hem de pagar nòmines a final de mes.

L’Associació d’Hostalatge va conèixer la proposta aquest cap de setmana, i ara s’ha de reunir amb els diferents actors implicats per valorar la situació i veure quines accions poden dur a terme per evitar el que consideren “un sotrac”.

Deixa un comentari