Una cinquantena d’alumnes de 6è de l’Escola Sant Roc d’Olot participen en un acte del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

En el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el Grup Mifas, la Fundació Tommy Robredo i Esports i Lleure han organitzat una activitat per a una cinquantena de nens i nenes de 6è de primària de l’Escola de Sant Roc en la qual han pogut viure, de primera mà, com és practicar bàsquet, tennis i vòlei per aquelles persones que pateixen una discapacitat física.

Joan Danés, monitor activitats extraescolars del Patronat Municipal d’Esports: Avui és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i hem intentat apropar a tot Olot el que és fer l’esport amb una discapacitat física, concretament avui amb una discapacitat motriu a la part de les cames, i hem preparat el bàsquet i el vòlei adaptat, i el tennis, que ens el preparen des de la Fundació Tommy Robredo.

 Eulàlia Molí, tècnica d’esports i lleure: I és una manera d’experimentar l’esport des d’una altra visió.

L’activitat havia de servir, també, per fer donar compte als nens i nenes quines són les dificultats amb què es poden trobar per la ciutat persones amb discapacitat física.

Josep Ligero, delegat a la Garrotxa i Ripollès del Grup Mifas: A veure si entre tots podem conscienciar de les dificultats que es troben persones amb discapacitat física quan volten per la ciutat o van als comerços…

Josep Maria Parramon, director Fundació Tommy Robredo: I mostrar a la societat olotina que la gent amb cadira de rodes té unes característiques especials de les qual hem d’estar-ne tots conscienciats.

Segons ha explicat Esports i Lleure de cares a l’any vinent no es descarta incloure-hi alguna que altre escola, sempre hi quan no afecti al funcionament adient de l’activitat.

x