El PSC proposa destinar part del pressupost de la ciutat a la millora del barri vell i l’habitatge

El segon grup a l’oposició de l’Ajuntament d’Olot que ha manifestat el seu desacord en els pressupostos plantejats per l’equip de govern actual és el Partit Socialista. El grup encapçalat per Josep Guix ha exposat que la seva principal preocupació és poder reduir la despesa fixa de l’ajuntament, proposta que ja ha exposat a l’equip de govern i en la qual, segons comenten, s’ha pogut arribar a alguns punts en consens.

Josep Guix, portaveu PSC Olot: Nosaltres el que considerem important és invertir en el barri vell, el tema de l’habitatge és molt important en aquests moments per a la ciutat i també inversions de caire de pacificar l’Avinguda Sant Jordi, o en aquests moments s’hauria d’arreglar també l’Avinguda de Pere Badosa, que ja estan acabant les obres de la piscina del Club Natació Olot.

El portaveu del Partit Socialista ha remarcat que entre les seves propostes també s’hi troba limitar el pressupost de la festa major,  les inversions a la Residència Faber i passar a celebrar alguns esdeveniments de forma bianual per tal d’apostar per la creació de carrils bici i, sobretot, destinar més inversió en la millora del barri vell i l’habitatge, entre d’altres aportacions.

x