El Sant Jaume i el Bosc de Tosca es tornaran a enfrontar en un dels partits pendents de la temporada

L’esport amateur s’atura el proper cap de setmana, però des de principi de temporada hi ha pendents diversos partits. Tot seguit en repassem alguns per tal que els seus assidus no es perdin cap duel, on destaca el derbi garrotxí de segona catalana entre el Sant Jaume i el Bosc de Tosca.

Duel a la part alta de la Segona Catalana aquest dijous: Sant Jaume i Bosc de Tosca s’enfronten en un nou derbi garrotxí on tots dos poden assaltar la segona posició de la categoria. Divendres a partir de dos quarts de nou del vespre, els dos equips mesuren les seves forces en una categoria molt igualada.

A Tercera Catalana, el dijous i també a dos quarts de nou, es recupera el derbi pendent del sud garrotxí entre Les Planes i l’Hostoles. A la mateixa categoria, aquest dimecres i a la mateixa hora el Santa Pau visita el Campdevànol; i el Sant Roc busca la seva primera victòria a Fontcoberta, divendres a les quatre.

A Quarta Catalana és on hi ha més partits ajornats: el Montagut pot posar-se líder dijous si supera el seu desplaçament a Serinyà, a les nou, i la Canya s’enfronta al Sant Pere Màrtir. Divendres, el Castellfollit rep el Ripoll, a les quatre, i el Garrotxa juga contra el Sant Miquel, a les dotze. A la mateixa hora, però diumenge, el Garrotxa rep el Montagut, mentre que el Sant Pere Màrtir fa el mateix amb el Sant Miquel de Campmajor, a les quatre de la tarda. Però no només hi ha futbol pendent: en bàsquet, el Vall d’en Bas visita la pista del penúltim, l’Arbúcies B, dissabte a dos quarts de set.

x