L’ACO mostra preocupació per la reducció de l’aportació a Promoció i demana que se segueixi invertint en dinamització

L’Associació de Comerciants d’Olot ha decidit sumar-se a l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa en la defensa del sector turístic a la comarca, de qui diu que els comerciants també en viuen, i ha mostrat la seva preocupació, diu, per l’anunci de l’equip de govern d’Olot de reduir un 30% l’aportació a l’àrea de Promoció, suprimint quatre esdeveniments. En un comunicat signat pel president de l’ACO, Jordi Rovira, l’Associació demana que es continuïn realitzant inversions i projectes de dinamització comercial. Així mateix, es mostra en desacord amb totes aquelles línies d’opinió que s’oposen a la inversió en promoció econòmica de la ciutat. L’entitat recorda que, segons la darrera enquesta realitzada als comerços de la ciutat, un 30% de les vendes es fan a clients de fora de la comarca. Tot i matisar que consideren important i prioritari invertir en educació, serveis socials, ocupació i suport a les entitats, destaquen que les partides destinades a dinamització i promoció de la ciutat han estat una injecció important per portar a terme totes les activitats de l’Associació de Comarciants que, recorden, ocupa més persones que la indústria agroalimentària.

Deixa un comentari