Olot acollirà el ‘Partit dels Famosos’ entre les activitats de La Marató 2019

Xavi Torres, Director La Marató Olot: “Aquest any més que mai, el territori serà qui farà La Marató”

El proper diumenge 15 de desembre, Olot serà una de les ciutats protagonistes de La Marató més itinerant de la història, dedicada a les malalties minoritàries. Per primera vegada, la iniciativa solidària de TV3 i Catalunya Ràdio surt dels estudis, i s’emetrà simultàniament des Reus, Tàrrega i la capital garrotxina, per acabar al Casino L’Aliança de Poblenou, a Barcelona.

Pep Berga, alcalde d’Olot: El reconeixement era a tota l’acció solidària que s’havia fet en anys anteriors, va ser un dels elements que van tenir en compte. Que et diguin que estàs en una comunitat solidària ens satisfà.

Els periodistes Jordi Basté i Marta Bosch seran els encarregats de conduir el programa des de la Garrotxa, que tindrà l’esport com a fil conductor.

Xavi Torres, Director La Marató Olot: Olot ens oferia per les seves instal·lacions i per la seva gent, el futbol és una cosa… no hi ha entitats que tinguin el rerefons d’implicació social i de valors que té la Unió Esportiva Olot.

El jove invident Pere Ribes, les patinadores del CPA Olot, la colla castellera Els Xerrics o l’escola Joan XXIII seran alguns dels protagonistes de la jornada, que es viurà a l’estadi municipal al matí i al pavelló d’esports a la tarda. Sens dubte un dels plats forts serà el “Partit dels Famosos”, que es jugarà a dos quarts de dotze al camp de l’Olot amb els músics Miki Núñez i Lil Dami, les actrius de la sèrie Les de l’Hoquei o David Carabén de Mishima entre els dos equips. El tennista Tommy Robredo i l’exjugador de l’Olot Abel Solé representaran la comarca en el matx.

Xavi Torres, Director La Marató Olot: Cantants, actrius, actors, esportistes, exfutbolistes, masculins i femenins… una altra de les novetats: per fi incorporem les exjugadora de futbol professional, dones al partit de La Marató.

Núria Fité, Junta Directiva Unió Esportiva Olot: L’entrada del camp i l’aportació que s’haurà de fer per entrar al camp és voluntària i no està condicionada a cap import. El nostre desig és que vingui tothom al camp i que faci l’aportació que cregui convenient.

Al llarg de tot el dia, l’actor Quim Masferrer unirà les quatre ciutats participants en un autobús que funcionarà com a plató mòbil.
Més d’una cinquantena d’entitats de la Garrotxa organitzen aquests dies activitats en benefici de La Marató. Olot Televisió, que col·labora activament en la producció del programa, n’ha fet un seguiment especial.