Aquest dijous arrenca el quart Festival Veus amb Accent com a cap de cartell

El Festival Veus d’Olot creix en qualitat i presència a l’exterior aquest 2019. De dijous a diumenge la capital garrotxina torna a ser el punt de trobada dels grups vocals i les corals, amb més d’una desena de propostes professionals i la col·laboració dels grups garrotxins. El cap de cartell d’aquesta quarta edició serà Accent, una formació amb cantants de tots els continents que s’ha creat i forjat a través de les xarxes socials.

Albert Mas, Director Musical Festival Veus: Accent per mi volcalment són millors que Take Six, per tant sí que crec que hem assolit el mateix nivell que altres anys, sobretot si mirem la programació globalment.

El festival d’enguany també ha programat més veus femenines, representades per les alemanyes Les Brünettes, la banda The Tribulettes o Helena Gadel, que interpretarà La Primera Nadala de l’Any amb els alumnes de les escoles de la Garrotxa. Aquest moment és un dels que es podrà seguir en directe per Olot Televisió, en un programa especial que s’emetrà aquest divendres a partir d’un quart de sis de la tarda.

L’ajuntament d’Olot ja ha anunciat que el Festival Veus desapareixerà de cara al 2020 a causa de la reducció de la partida de Promoció de la Ciutat als propers pressupostos.