Aquest Nadal, els comerços de Sant Jaume de Llierca sortegen un val de 1.200 euros en benzina

Sant Jaume de Llierca ha encetat una campanya nadalenca que il·lusiona a tothom. I no és per menys, ja que es que es regalaran 1.200 euros en benzina.

Des del 5 de desembre fins al 5 de gener, per compres superiors a 10 euros, tothom qui vulgui podrà dipositar una papereta amb les seves dades a una urna que trobaran a cadascun dels 10 comerços, bars o restaurants del municipi que hi participen. Quan finalitzi, es procedirà a un sorteig públic on s’anunciarà el guanyador, que podrà omplir de carburant el seu vehicle pràcticament durant tot el 2020.

Jordi Cargol, alcalde Sant Jaume de Llierca: És un regal que realment val la pena. Pensem que el motiu és important per això, perquè la benzina en aquests moments és cara i poder gaudir d’aquests 1.200 euros en benzina està molt bé.

Des del consistori asseguren que és una bona campanya per dinamitzar el comerç en municipis petits, com és el cas de Sant Jaume de Llierca.

Jordi Cargol, alcalde Sant Jaume de Llierca: Pensem que també havíem d’estar al costat del comerç de proximitat, del comerç local perquè als pobles costa molt mantenir els perquè bàsicament som pocs veïns i hi ha poca gent i totes les campanyes que puguem fer per poder promocionar el comerç doncs pensem que és benvinguda.

Pel que fa al cost, els 1.200 euros del premi els ha aportat íntegrament la benzinera del poble, mentre que el preu de la campanya ha estat aproximadament de 2.000 euros que ha aportat l’ajuntament amb la col·laboració de l’Agrupació de comerciants.

Precisament, s’està treballant perquè l’agrupació esdevingui com a associació de comerciants en un futur, amb l’objectiu de treballar conjuntament en aquest tipus de projectes locals.

x