La Garrotxa espera una ocupació turística del 80% aquest cap de setmana llarg de desembre

Com és habitual, aquest cap de setmana llarg de desembre es preveu una alta ocupació als allotjaments turístics de la Garrotxa. La bellesa dels paisatges de tardor i les nombroses activitats que s’organitzen a Olot i comarca de divendres a diumenge, com la Fira del Pessebre, la de Sant Nicolau o el Pessebre Vivent de Santa Pau, han afavorit les previsions dels establiments. A la capital garrotxina esperen omplir el 90% de les places mentre que a nivell comarcal les xifres poden arribar al 80% en xifres globals.

Gerard Xifra, Vicepresident Turisme Garrotxa: És molt més superior amb el que seria turisme rural, i la més baixa per motius lògics seria cases de colònies i càmpings, que estarien al voltant del 45%.