Les Festes del Tura guanyen el premi ARC a la millor programació musical de Festa Major de Catalunya

Els professionals de la indústria musical en directe de Catalunya han escollit les Festes del Tura com la que té una millor programació de Festa Major del país, tal i com es va descobrir en la gala dels premis ARC de l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers del país. El reconeixement, que es va donar a Barcelona aquest dimecres, és el segon que aconsegueix Olot en els darrers set anys, després que ja guanyés aquesta categoria el 2012.

Les Festes del Tura han optat diverses vegades a aquest reconeixement; l’any passat, sense anar més lluny, Olot ja va ser finalista en la categoria. Entre els premiats també s’hi troben Rosalía a la millor gira internacional, Lildami com a millor revelació, el Sónar com a millor festival, o El pot petit, que compta amb diversos integrants garrotxins i que ha guanyat el reconeixement a la millor gira de grup adaptada a públic familiar.