L’Olot rep els últims classificats de la lliga diumenge a partir de les 12 del migdia

La Unió Esportiva Olot rep aquest diumenge l’Oriola en partit de lliga. Els valencians, cuers a la classificació i que no guanyen un partit des del mes de setembre visiten l’equip de Raúl Garrido, que creu que no s’han de fixar amb els resultats i estar preparats per un partit complicat.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Hem vist que és un equip que  ha canviat d’entrenador, que tenia una manera de jugar i de desenvolupar-se amb Villafaina, i ara amb ‘Pato’ fan altres coses. Però té coses positives, tot i que és veritat que està patint i s’ho està passant malament. L’Oriola fora de casa li està costant una mica més, dintre que no estan fent una bona temporada, però sí que a casa s’estan mostrant més segurs.

Dels set partits que han jugat fora de casa l’Oriola només ha puntuat en un. Mentre que dels set partits jugats a casa per l’Olot, només va deixar de puntuar en un.

Una de les peculiaritats del partit serà el canvi d’horari, ja que es jugarà a les 12 del migdia.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: A mi personalment m’agrada. Crec que és una ona hora perquè vinguin famílies, hi haurà llum natural, que sempre és positiu, farà menys fred. Jo crec que els condicionants són més positius.

Arnau Comas torna estar disponible aquesta setmana i s’espera, també, la tornada de Kilian. Els qui segur no hi seran són Masó, encara lesionat; Eloi Amagat, recuperat del genoll però amb gastroenteritis; i Blázquez, lesionat de llarga durada.

Deixa un comentari