Santa Pau acollirà el Pessebre Vivent durant els dies 6 i 7 de desembre amb algunes novetats

Els carrers del Nucli Antic de la vila medieval de Santa Pau tornaran a vestir-se de tradició nadalenca amb el Pessebre Vivent que tindrà lloc aquest cap de setmana. Un esdeveniment amb anys de tradició que es va renovant any rere any per tal de fer-lo més atractiu al públic, a més de ser dels pocs del territori completament estàtic.

Vicenç López, membre dels Amics del Pessebre Vivent de Santa Pau: Costa però jo crec que és molt agraït perquè estem parlant d’un esdeveniment de casa nostra, de Catalunya, com són els pessebres vivents i el tema d’un pessebre estàtic el dota de qualitat, per dir-ho d’alguna manera.

Aquest any compta amb diverses novetats, una d’elles és el canvi de recorregut, on es passarà per carrers del municipi per on el pessebre ja havia estat present anys enrere. A més també s’han incorporat noves escenes; torna la d’Herodes i n’apareixen d’altres com un balneari, l’ofici de la carbonera, la venedora d’aviram o la festa major.

Elvireta Curós, membre dels Amics del Pessebre Vivent de Santa Pau: Hi haurà la orquestra, parelles ballant, gent que mira a la Plaça com ballen. Aquests van vestits d’època, esperem que quedi molt bé.

Amb prop de 200 persones involucrades entre voluntaris i organitzadors, el Pessebre Vivent de Santa Pau preveu acollir un any més centenars d’assistents entre les dues jornades de divendres i dissabte.