Un Club Hoquei Olot amb Adrià Piera rep aquest dissabte el Tona, líders a la lliga

El Club Hoquei Olot rebrà aquest dissabte a partir de dos quarts de vuit del vespre el Tona a la penúltima jornada del grup B de la Nacional Catalana. Difícil partit pels de Jordi Costa, davant un Tona líder i imparable en la segona part de la temporada.

Des de la passada jornada els olotins compten, de nou, amb Adrià Piera, un dels millors jugadors que ha tingut el club i que torna per suplir la baixa de Nil Rodríguez, que no podrà tornar fins al mes de gener a causa de l’operació que li van fer la cara després d’un cop rebut fa unes jornades.

Joan Mangas, jugador CH Olot: S’ha incorporat a l’equip perquè després de la baixa d’en Nil Rodríguez, que és un jugador molt important per l’equip, ens interessa tenir 8 jugadors, que tothom pugui jugar, ritme pels partits, i teníem l’Adrià, un jugador que ja havia estat al club, l’any passat, amb molta experiència, un jugador que ha jugat OK lliga…

El Club Hoquei Olot buscarà la segona victòria seguida a casa, el que suposaria un fet nou aquesta temporada.