Una setantena d’alumnes de l’Escola Joan XXIII munten, un any més, el pessebre del B-Crek

L’Escola Joan XXIII ha tornat a demostrar que són grans experts en decoració nadalenca. Una setantena d’alumnes han tornat a participar  en la creació del pessebre que cada any decora el B-crek d’Olot en aquesta època nadalenca.

Com ja és tradició, gairebé una setantena d’alumnes de l’Escola Joan XXIII han estat un any més, els encarregats de decorar l’establiment del B-Crek de la Plaça Clarà amb el seu pessebre particular que hi estarà instal·lat fins al 10 de gener. La relació entre el B-Crek i l’escola és ben llarga, enguany fa prop de dues dècades.

Josep Maria Nogué, gerent B-crek: Ells intenten fer servir productes que a part de fer el pessebre, també hi tingui un altre sentit. Sempre utilitzen productes reciclats. Aquesta mainada moltes vegades fa gairebé 2 mesos que treballen amb això, així que pensem que és una mena d’incentiu.

És el diorama que prepara Integra, l’entitat social, que a través dels seus usuaris pensa i executa cada any una idea diferent. Aquest 2019, el pessebre està fet amb cartró. Podem trobar gallines, xais, arbres i la sagrada família. Del sostre, hi pengen uns fils amb paraules relacionades amb el Nadal: regals, reis, camells o família. El pessebre involucra pràcticament tota l’escola, des dels més petits fins als més grans, on cadascú hi te una tasca diferent.

Nyuma Sillah: Tota l’escola hem fet les etiquetes, i nosaltres hem estat retallant, punxant, fent els xais…

Alina Batlle: Tots hem fet un pessebre molt maco.

A més, durant la època de Nadal, un 10% de les ventes online de l’establiment aniran destinats, entre d’altres coses, a millorar les instal·lacions de l’escola.