El pallasso olotí Toti Toronell i Pere Hosta porten ‘Nothing de Nothing’ a Argelaguer per Sant Damas

Les ganes de fer riure tornen a unir sobre els escenaris els pallassos Toti Toronell i Pere Hosta. De Escargots, un dels seus espectacles conjunts com a companyia Slow Olou,  estrenat l’any passat a la Fira Tàrrega, n’ha nascut la seva darrera proposta, Nothing de Nothing. Tot i estar pensat com a espectacle de carrer, dissabte es va poder veure a Argelaguer, municipi que la passada primavera va acollir un dels assajos oberts d’Escargots.

Mercè Casas, companyia Slow Olow: És un espectacle d’humor surrealesta, per a petits i grans on tothom pot riure una estoneta. Hem actuat a diferents llocs, a Fira Tàrrega, a la Mostra d’Igualada, i a tot arreu la gent surt encantada.

 L’espectacle d’humor visual de Toronell i Hosta va ser un dels actes més participats de Sant Damas, la festa major d’Argelaguer. Destaquen també la gimcana naturalista o la ja tradicional exhibició del Club Patinatge Artístic Olot al pavelló del municipi.

x