La quarta edició del Festival VEUS d’Olot ha atret més de 2.500 assistents

La quarta edició del Festival VEUS d’Olot ha comptat més de 2.500 assistents al llarg dels quatre dies que s’ha portat a terme, segons l’Ajuntament d’Olot. D’entre totes les actuacions, la Primera Nadala de l’Any ha estat la que ha gaudit d’una major assistència, amb uns 200 alumnes de set escoles diferents a l’escenari i un Firal Petit ple de públic. El moment culminant va ser al final del concert, quan els nens i nenes, conjuntament, van cantar la nadala Volem Nadal, composta pel professor de l’Escola Municipal de Música Albert Carbonell, acompanyats per la veu de la cantant Elena Gadel.

Elena Gadel, cantant: Jo ja havia estat aquí però avui m’estic reenamorant d’Olot

L’equip de govern ha anunciat que el festival serà un dels quatre esdeveniments que l’any vinent no es repetiran per falta de pressupost. L’última edició del Festival VEUS en aquesta etapa serà recordada per l’aposta decidida per la música al carrer. 9 de les 17 propostes s’han pogut seguir a l’aire lliure. També ha tornat a ser remarcable la qualitat de les actuacions programades, amb el grup Accent, format per sis integrants de cinc països diferents, com a cap de cartell.

Albert Mas, director artístic del Festival VEUS: Em quedo amb la qualitat i l’originalitat de les propostes que hem portat

Estanis Vayreda, regidor de Promoció de la Ciutat a l’Ajuntament d’Olot: Haurem de veure, si l’any que ve no el podem fer, si el podem recuperar en d’altres edicions posteriors. Ens agradaria perquè és un festival que atrau moltíssima gent.

Una altra vessant del festival VEUS han estat els tallers formatius. Se n’han ofert dos, amb una assistència total de 65 persones. Amb motiu del concert de la Primera Nadala de l’Any, Olot Televisió va oferir un programa especial en directe de prop de dues hores de durada, que va recollir bona part de l’activitat al centre d’Olot. El poden recuperar al servei OTV a la carta de la pàgina web de la cadena, www.olot.tv.