La UE Olot surt derrotada davant el CF Oriola i trenca la ratxa de nou partits sense perdre (0-1)

Una llàstima. L’Olot no ha pogut aconseguir sumar deu partits consecutius sense perdre. Gran partit el que s’ha viscut a l’Estadi Municipal en la 16a jornada de lliga del grup tercer de la Segona Divisió B. La Unió Esportiva Olot ha sortit derrotat davant el CF Oriola per la mínima i la seva ratxa s’ha quedat en nou partits seguits invictes.

Els jugadors de Raúl Garrido han començat el partit amb intensitat, tot i que l’Oriola ha tingut la primera tot just començar. Solano ha intentat una vaselina que ha marxat fora. L’Olot ha jugat la primera meitat concentrat i buscant la possessió de la pilota, que ha aconseguit. Els visitants buscaven fer mal al contraatac i, precisament, així han inaugurat el marcador al minut 39. Transició ràpida de Solano, que ha superat Comas per velocitat i ha batut Ballasté amb un xut creuat. Un gerro d’aigua freda de l’Olot, que tres minuts més tard ha provocat un penal que Héctor Simón no ha estat capaç de transformar.

La segona meitat no ha canviat gaire les coses. L’Olot ho ha seguit intentant i Pedro gairebé aconsegueix empatar amb un xut potent que ha sortit molt a la vora del pal dret. Garrido ha tret al camp totes les seves armes ofensives i ha fet entrar Joel Arimany, Peque i Kilian Grant, ja recuperat de la seva ruptura muscular. També s’ha buscat atacar per la banda de Xumetra mitjançant centrades que no han trobat destinatari. L’Oriola s’ha tancat al darrere i s’ha defensat bé per evitar l’empat d’un Olot que no ha aconseguit canviar el marcador.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “És inexplicable. Crec que a la primera part en aquestes trancisions defensives no estàvem del tot bé i d’aquí ha vingut el gol. Però crec que en joc sí que circulàvem bé, posicionalment estàvem bé. Ens ha faltat finalitzar. És una qüestió de que si tot el joc que proposes no el finalitzes estàs exposat a que ells tinguis contres i alguna pilota aturada i et fagin mal”.

 

José Francisco Grao, entrenador CF Oriola: “Creo que hemos hecho un partido perfecto, creo que los jugadores se han vaciado, se han multiplicado, hemos desactivado al Olot y nos ha salido a la perfección. A parte de que hemos tenido ocasiones de gol bastante claras para en un momento determinado marcar algun gol más”.

La Unió Esportiva Olot trenca, així, la ratxa de nou partits consecutius sense perdre. Els vermells disputaran una nova batalla dissabte que ve davant la Unió Esportiva Llagostera.