Quatre equips prebenjamins garrotxins participen al Torneig de la Puríssima del CE Besalú

El camp de futbol de Besalú va ser la seu del torneig de prebenjamins que el club esportiu del municipi organitza el dia de la Puríssima. Un total de vuit equips van participar en la competició sota un sol radiant.

Ernest Bassols, president CE Besalú: “Aquest any, la veritat és que hem tingut participació molt diversa, perquè altres anys de vegades havien de venir dos equips d’un mateix club. Però aquest any ha estat molt bé i els equips juguen primer una lligueta entre ells i els quatre que han quedat primers s’encreuen entre ells i els quatre que han quedat últims fan uns altres encreuaments. Així, arribem del primer al vuitè”.

La Unió Esportiva Olot, el Joventut Sant Pere Màrtir, la Unió Esportiva Porqueres, l’Atlètic Club Banyoles, l’Agrupació Esportiva Sant Gregori, la Unió Esportiva Figueres, l’Agrupació Esportiva La Canya i el CE Besalú van ser els conjunts participants.

Ernest Bassols, president CE Besalú: “Està bé, perquè tots són equips molt propers i en general no hi ha problemes pel desplaçament. A més, hem tingut la sort de gaudir d’aquest dia que ha sigut genial per ser l’època en què estem”.

El terreny de joc es va dividir en dues meitats per poder acollir dos partits a la vegada. La UE Figueres es va emportar la competició, l’AE La Canya va obtenir la segona posició i el Joventut Sant Pere Màrtir, la tercera. El torneig va culminar amb l’entrega de medalles.

x