El preparador físic Xevi Coll canvia Bosc de Tosca (La Garrotxa) per Szekesfehervar (Hongria)

El garrotxí Xevi Coll, fins fa poques setmanes encara era preparador físic del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca. Fa pocs dies, però, ha iniciat una nova aventura professional a l’estranger, de la mà del tècnic barceloní Joan Carrillo, amb qui ja havia treballat fa unes temporades amb el Hajduk Split de Croàcia i el Wisla de Cracòvia. Des d’aquest desembre Coll forma part de l’equip tècnic de Joan Carrillo al MOL Fehervar, antic Videoton, de la primera divisió Hongaresa.

Xevi Coll, preparador físic MOL Fehervar: La idea sempre havia estat aquesta: que sempre que li sortís alguna oferta a en Joan la pogués agafar i marxar.

Actualment el Fehervar es troba situat a la segona posició de la lliga hongaresa, encapçalada pel Ferencvaros. Coll ha firmat per el que queda d’aquesta temporada i la següent, amb opció de renovar segons els resultats.

Tot i que oficialment Coll comptarà com a assistent, continuarà desenvolupant la seva tasca de preparador físic, entre d’altres.

Xevi Coll, preparador físic MOL Fehervar: Al final faig el que en Joan em demana. Porto tema preparació física conjuntament amb els companys que hi ha aquí. I també tàctica, preparació de partits, estudi de rivals.

Aquest tàndem entre Joan Carrillo i Xevi Coll ve des de fa més de 3 anys. Prèviament Xevi Coll ja havia fet de preparador físic amb el Llagostera a 2a B i 2a. Durant l’últim any i mig Coll ha estat al primer equip del Bosc de Tosca, des d’on li agraeixen la feina feta i li desitgen tota la sort del món.

Joan Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: Es trobava ena quest impàs, que no tenia equip, aquí Olot, i jo coneixent-lo de l’etapa de Llagostera, li vaig demanar, coma  favor personal, que em vingués a ajudar, i ha estat un regal poder tenir-lo. Content per ella, però clar, per nosaltres és una pèrdua important.

El lloc de Xevi Coll al Bosc de Tosca l’ocupa Jordi Boix, amb experiència en equips com la Jonquera, el Llançà i el Sant Jaume de Llierca.