Flor de Fajol tanca la temporada amb un concert de cobla de l’Orquestra Selvatana

L’Orquestra Selvatana és una de les formacions musicals catalanes més destacades del seu àmbit, amb un fort protagonisme del so de cobla. Els seus músics van ser a Olot diumenge per oferir un concert organitzat per l’Associació Cultural Flor de Fajol. L’entitat garrotxina porta molts anys organitzant aquest acte, que s’ha convertit en una tradició del calendari cultural de la ciutat. Tot i això, amb els anys la proposta ha anat variant, dins el marc de la música de cobla.

Narcís Ferrer, president ACS Flor de Fajol: “En principi eren només concerts de cobla, però ara s’han diversificat en concerts de cobla però amb altres cançons.”

El concert de cobla de Flor de Fajol serveix perquè l’entitat faci per aquestes dates la cloenda de la temporada de la seva activitat social.

x