S’obre el període de sol·licituds dels ajuts LEADER d’ADRINOC

Un any més, ADRINOC, l’Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord Oriental de Catalunya, ha convocat els ajuts LEADER. Aquests ajuts estan cofinançats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i la Unió Europea, dins al fons FEADER.

Aquests ajuts permeten obtenir fins a un 40% de subvenció a fons perdut per millorar, crear o ampliar els negocis ubicats a qualsevol dels 75 municipis rurals integrats a ADRINOC de les comarques de l’Alt Empordà, la Garrotxa, Osona, el Pla de l’Estany, la Selva i el Gironès.

L’objectiu principal dels Ajuts LEADER és promoure el desenvolupament local en zones rurals, dinamitzant l’economia i fomentat la creació d’ocupació en el medi rural.

Aquesta és la cinquena convocatòria d’aquestes subvencions. En les quatre convocatòries anteriors 34 projectes garrotxins, d’un total de 76 projectes, han rebut aquesta ajuda que els ha permès tirar endavant negocis de sectors ben diversos fent créixer l’economia del territori.

Totes aquelles persones interessades es poden posar en contacte, per rebre informació més detallada i assessorament, amb els tècnics d’ADRINOC a través del 972.27.16.00 o del correu electrònic info@adrinoc.cat.

El període de sol·licituds ja està obert i es podran presentar projectes fins el 15 de gener de 2020.

x