El CH Olot busca segellar l’accés al grup dels millors i a la Copa Generalitat aquest diumenge davant el Maçanet B

Queda només una jornada per concloure la primera fase al grup B de la Nacional Catalana i el Club Hoquei Olot es planta a l’últim partit en el seu millor moment, sumant dues victòries consecutives, la darrera contra el líder Tona. Aquest diumenge visiten el Maçanet B, últims classificats però que venen de guanyar més partits dels habituals en les últimes jornades comparat amb el principi de temporada.

Jordi Costa, entrenador CH Olot: Anem a Maçanet, que tot i que són els últims classificats estan aconseguint bons resultats en les últimes jornades. Són un filial, fet que de vegades porten jugadors del primer equip i em fa una mica de por, que no sortim relaxats. Ens faran patir, és un equip que juga a l’atac i amb 2 o 3 jugadors de molta qualitat.

Els de Jordi Costa es juguen accedir al grup dels millors, que marquen els 4 primers de cada grup, de manera que depenen d’ells mateixos per passar, o bé empatant o bé guanyant. El que també està en joc és la segona posició, per poder disputar la Copa Generalitat. De dubtes sortirem aquest diumenge, amb una jornada unificada on es disputaran el 4 partits.

x