El Síndic de Greuges ha atès a 9 persones a Olot i demà visita la Vall d’en Bas

Els ciutadans d’alguns punts de la comarca podran expressar les seves queixes o peticions davant el Síndic de Greuges aquesta setmana. Els olotins i olotines ho van fer ahir, on van ser ateses un total de 9 persones, i els veïns de la Vall d’en Bas tindran la seva oportunitat demà a Can Trona.

Periòdicament el Síndic de Greuges acudeix a la comarca per tal de recollir les peticions i reclamacions dels ciutadans de la Garrotxa. Ahir ho va fer a Olot, on l’assessor tècnic del servei va atendre a un total de nou persones que van exposar les seves consultes o queixes contra les administracions i empreses que presten servies d’interès general.

 Anton Clapés, assessor tècnic del Síndic de Greuges: En principi són molt diverses i són semblant a les que hi pot haver a altres localitats o comarques de Catalunya. Hi ha una mica de tot, hi ha temes de multes de trànsit, d’ensenyament, d’urbanisme, és variat.

Demà dijous el servei s’ubicarà a la Vall d’en Bas, on Rafael Ribó, el propi síndic de la Generalitat de Catalunya, es trobarà a Can Trona a partir de 2/4 de set de la tarda per atendre als ciutadans i oferir una xerrada titulada ‘Drets dels ciutadans, dret al paisatge’.

x