Entren a robar de matinada a la Plaça Mercat d’Olot

La Plaça Mercat d’Olot ha patit robatoris aquest dimecres de matinada. El succés ha fet saltar l’alarma de l’edifici al voltant de quarts de dues de la matinada. Els responsables dues parades del Mercat han trobat a faltar els diners deixats a la caixa durant la nit, la recaptació del dia en un dels casos i el canvi en la segona parada. En trobar la seva parada regirada, els placers afectats han denunciat els fets als Mossos d’Esquadra.

Els agents investiguen els fets i intenten identificar els possibles autors del robatori. En una primera instància no s’han trobat signes aparents d’entrada violenta a l’edifici. Els Mossos investiguen els vídeos enregistrats per les càmeres de seguretat a la recerca d’algún ingrés sospitós des d’algun dels accessos a l’equipament.

Els placers demanen a tots els cossos de seguretat que incrementin la freqüència de vigilància a les nits a les immediacions de la Plaç Mercat d’Olot.

x