Ja han començat les obres de restauració de la Plaça del Conill d’Olot

Les obres de restauració de la Plaça del Conill d’Olot ja han començat i està previst que finalitzin en sis setmanes, temps en el qual s’hi duran a terme diverses intervencions per tal d’adequar l’espai, tal i com ho van decidir els veïns en el marc del Pla Integral d’Accions de Millora del Nucli Antic.

Estanis Vayreda, regidor del Nucli Antic: Dins el PIAM un dels objectius que es van marcar els veïns quan es va plantejar aquest treball va ser anar millorant mica en mica les diferents places i placetes que té el barri, dignificar-les i fer-les més agradables.

L’any passat va ser el torn de la Plaça Campdenmàs i enguany la restauració de la Plaça del Conill passarà per crear una rèplica de la peça, restaurar la font completa, adequar el paviment i instal·lar mobiliari i il·luminació sota un pressupost de 60.000 euros.

 Estanis Vayreda, regidor del Nucli Antic: Hi ha diverses intervencions, una és fer un banc per integrar-lo millor amb l’espai de restauració que tenim a la plaça, es milloren també els cartells i la retolació d’algun comerços per adequar-los a la normativa del Nucli Antic, es millora el tema de la il·luminació de l’espai i també es fa la restauració no només del conill, sinó de tota la font.

La Plaça Pia Almoina, la Major o el Passeig de la Muralla són altres de les zones que és possible que surtin escollides en la propera convocatòria per part dels veïns, que hauran de decidir si continuar millorant les places i adequar els espais del Nucli Antic.