La plataforma ‘No és un vial, és un carrer!’ reclama a la Generalitat a través del Síndic de Greuges

L’Avinguda Sant Jordi d’Olot segueix patint els efectes del trànsit massiu que creua la ciutat, i la Plataforma ‘No és un vial’ ha decidit elevar la seva protesta. L’entitat ha fet una reclamació formal a la Generalitat a través del Síndic de Greuges, que va ser a la Garrotxa aquest dimarts, per haver perjudicat als ciutadans per no haver fet una circumval·lació a Olot després de l’obertura dels túnels de Bracons.

Ton Torné, plataforma ‘No és un vial, és un carrer’: Bàsicament el que hem fet és que ells facin d’intermediari i elevin les queixes a la Conselleria pertinent.

Segons l’entitat, no disposar d’una circumval·lació en el terme municipal de la ciutat i no restringir de forma efectiva el pas dels vehicles pesants per Bracons ha provocat que la trama urbana quedi permanentment afectada, motivant un greuge pels veïns a diferents nivells.

Ton Torné, plataforma ‘No és un vial, és un carrer’: És un perjudici tant a nivell del pas de la mercaderia pesant pels sorolls i la seva càrrega d’animals vius, com per la contaminació, perquè el pas de vehicles comporta uns nivells elevats del que pertocaria.

Amb la queixa al Síndic, la Plataforma ‘No és un vial, és un carrer!’ hauria de tenir una resposta de la Generalitat sobre aquesta reclamació d’aquí a un o tres mesos.

x