La primera generació de l’escoleta del Club Bàsquet Olot ja està traient els seus fruits

El Club Bàsquet Olot està recollint els fruits d’haver creat un equip escoleta temporades enrere. El fet de portar els jugadors de ben petits al club està sorgint efecte, i fet que ho demostra són els bons resultats dels equips infantil femení i masculí el curs passat, el primer arribant fins a campionats de Catalunya i els segons quedant-se a les portes.

Guido Cengiarotti, membre junta CB Olot: Són la primera generació que van començar l’escoleta, són les primeres, juntament amb alguns nanos que també a nivell A han aconseguit bons resultats a infantil la temporada passada, nens i nenes que han treballat en dinàmica de club des de fa 6, 7 o 8 anys. Per una banda estem contents perquè són nens i nenes molt arrelats al club i a més a més perquè estem demostrant com el fet d’agafar els nens ben petits i fer una escoleta està donant fruits.

Aquesta temporada el Club Bàsquet Olot compta amb set nens i dues nenes que entrenen una hora un dia per setmana. L’objectiu és que aquests nens practiquin esport i sobretot…

Jordi Gelis, responsable escoleta CB Olot: Passar-nos-ho bé jugant a bàsquet, jo crec que en aquesta edat formativa i aquestes categories, és passar-s’ho bé jugant a bàsquet i fent esports.

L’escoleta començarà a competir a partir del mes de febrer, amb altres equips escolars de la comarca.

Deixa un comentari