L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts adquireix quatre nous habitatges per destinar a lloguer de protecció oficial

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha incrementat en quatre el seu parc d’habitatge de protecció social per al lloguer de joves o famílies del municipi de fins a quatre membres. Els interessats poden adreçar-se fins al 31 de desembre a les dependències l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha signat un conveni amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per gestionar quatre nous habitatges a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil que destinaran a lloguer de protecció oficial. Es tracta d’habitatges amb una i dues habitacions que l’Ajuntament li agradaria adjudicar abans d’acabar l’any a joves del municipi o famílies de fins a quatre membres. Els interessats, poden dirigir-se a les dependències de l’Ajuntament i informar-se sobre les condicions i la documentació que cal aportar.

La mesura, impulsada des de l’Ajuntament, es fa d’acord amb el programa electoral de l’actual equip de govern, que advocava per donar resposta a la demanda social d’aquest tipus d’habitatges, que prioritzen l’emancipació dels joves del municipi.

Amb la incorporació d’aquests quatre nous habitatges, l’Ajuntament de Sant Joan ja compta amb 52 habitatges de protecció social en propietat. Els altres 48 corresponen als antics habitatges de l’empresa Torras-Papel i actualment es troben ocupats en la seva totalitat. Existeix una llista d’espera, ordenada per puntuació segons es compleixen els requisits exigits per accedir-hi.

Deixa un comentari