Aquest cap de setmana Sant Feliu de Pallerols acollirà la Fira de Santa Llúcia

Sant Feliu de Pallerols acollirà un any més la Fira de Santa Llúcia, l’esdeveniment ramader més gran de la comarca. Serà aquest cap de setmana quan els carrers del municipi s’ompliran d’activitats diverses com exposició de bestiar o el tast gastronòmic. La consellera d’Agricultura Teresa Jordà assistirà a la inauguració.

És la fira ramadera més gran de la comarca i amb més tradició, ja que els seus inicis es remunten a l’any 1393, és la Fira de Santa Llúcia de Sant Feliu de Pallerols, que tindrà lloc aquest cap de setmana amb activitats per a tots els públics. Se la coneix també per alguns actes destacats que repeteixen any rere any com a caps de cartell com són la fira del bestiar, el mercat d’artesania, el tast gastronòmic o la pedalada de BTT.

 Nil Port, organització Fira Santa Llúcia: Ara fa uns quatre anys que hem tornat a activar el que és més la fira del bestiar, que aquest any més o menys comptarem amb uns 30 o 35 corrals de bestiar amb diversos ramaders sobretot d’aquí la comarca, però també del Ripollès i d’Osona.

També hi destaquen actes com l’exposició de maquinària agrícola, la mostra de pessebres, els tallers o els esdeveniments amb els quals es participa a la Marató de TV3, com la botifarrada popular o la cercavila. Sota la voluntat de potenciar les empreses i comerços locals, enguany serà la Consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, qui donarà el tret de sortida a la fira ramadera més popular de la Garrotxa.

x