L’Estadi Municipal i el Pavelló d’esports seran els dos escenaris principals de la Marató de TV3 a Olot

L’Estadi Municipal i el Pavelló d’Esports d’Olot seran els dos escenaris principals de la jornada solidària de la Marató de TV3 d’enguany, on s’hi duran a terme diverses activitats durant tot diumenge. De deu a onze del matí al Camp de la Unió Esportiva Olot els alumnes del Cicle Superior d’Animació Esportiva de l’Escola Pia seran els encarregats d’escalfar motors i divertir al públic per acollir a dos quarts de dotze el partit dels famosos, on hi participaran artistes, personatges televisius i, sobretot, esportistes reconeguts arreu del territori.

Xavi Torres, coordinador de la Marató a Olot: Tenim l’handbol amb el Massip, el tennis amb el Tommy Robredo i el Marc López, vindrà el Pol Espargaró, estem pendents de l’Àlex Màrquez, tenim futbolistes com el Patrick Kloivert, l’Albert Luke, el Gerard López, l’Eusebio Sacristán, el President del Girona, Delfí Geli, Mites de l’espanyolisme, Joan Capdevila, Luis García, Pitxi Alonso i Víctor Muñoz, que s’apunten a totes…

A la mitja part tindrà lloc la presentació dels equips de la Unió Esportiva Olot, amb entrada lliure durant tota la jornada, només es demana la voluntat de cada espectador per col·laborar en la recaptació de fons. Les activitats no acaben amb el partit dels famosos, ja que a la tarda el segon escenari principal de la Marató, el Pavelló d’Esports, acollirà l’exhibició del CPA Olot, amb actuacions també dels Xerrics i el Club Tennis Taula.

Deixa un comentari