El TSJC eleva la causa de Nuet al Suprem i manté la de Guinó i la resta de membres de la mesa

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya jutjarà previsiblement Lluís Guinó i la resta d’exmembres de la mesa del Parlament, tret de Joan Josep Nuet. La sala civil i penal del TSJC ha emès avui una resolució on sol·licita que la causa de Nuet s’elevi al Tribunal Suprem, per la seva condició de diputat electe. En aquest sentit, exposa que el tribunal català mantingui la competència per jutjar la resta d’encausats de forma separada i ordena que es fixi una data pel judici, que ja s’ha ajornat en dues ocasions. Ara serà el Suprem qui haurà de pronunciar-se sobre la qüestió en les properes setmana. Precisament Lluís Guinó defensava fa pocs dies a Olot Televisió, que se’ls havia de jutjar a Catalunya i no a Madrid.