Els francesos Barolosolo tornen dissabte a Olot amb un homenatge a les miniatures d’Alexander Calder

Plus Haut!, més alt en francès, és el títol del nou espectacle de la companyia francesa Barolosolo, que torna a Olot aquest cap de setmana després d’haver participat al cicle estiuenc del Circ a la Plaça. Aquesta vegada ho fan amb una proposta més intimista, que s’inspira en les creacions de l’artista contemporani Alexander Calder, conegut pels seus mòbils de metall i les seves marionetes.

Mathieu Levavasseur, director Barolosolo: Avui tornem al teatre amb un espectacle al voltant de l’univers d’Alexandre Calder i el seu circ de petites marionetes. És un homenatge al seu circ, que al mateix temps fa un homenatge al circ tradicional dels anys vint. Hem volgut realment jugar amb els personatges del circ, abans hi havia la dona barbuda o el gegant, aquests no hi són però hi ha d’altres una mica estranys i més imaginaris que hem creat per aquest espectacle.

A través d’aquests peculiars personatges, els acròbates presenten divertits i arriscats números aeris, que el públic podrà veure molt de prop.

Mathieu Levavasseur, director Barolosolo: És una representació una mica especial perquè el públic és sobre l’escenari. Hem reconstruït una petita carpa sobre l’escenari del teatre.

Pel seu format reduït, s’han previst dues funcions, a dos quarts de sis de la tarda i a dos quarts de nou del vespre al Teatre Principal, per les quals encara hi ha entrades disponibles. Una oportunitat d’entrar al fantàstic univers d’Alexander Calder, passat pel sedàs de l’humor de Barolosolo.

x