Entra en funcionament la pista de gel de la plaça major d’Olot amb una tarifa reduïda per a famílies nombroses

Estanis Vayreda, regidor Promoció Ciutat Ajuntament d’Olot: Hem incorporat una tarifa reduïda per a les famílies nombroses, que era una demanda que ens demanaven i en aquest cas doncs en lloc de 7 euros que és el preu de la patinada, valdrà 5 euros. Una família de 3 persones, s’estalviarà per exemple 6 euros. Una mica per anar incorporant aquestes tarifes més socials.

Aquesta és una de les tres novetats que enguany tindrà la pista de gel de la plaça major d’Olot, que ha entrat en funcionament avui divendres  i que estarà oberta fins al 7 de gener. Una altra novetat es que durant la setmana vinent estarà oberta als matins pels mig miler d’alumnes de les escoles de la ciutat i on es repartiran tiquets de 2×1. Enguany la pista quedarà reservada als clubs esportius durant una hora, on hi podran patinar a un preu més econòmic.

x