La capital de la Garrotxa es prepara per ser una de les seus de la Marató amb la participació d’Olot Televisió en la producció del programa

Olot es prepara per ser una de les seus de la Marató dedicada a les malalties minoritàries, que enguany serà itinerant. Olot Televisió i la Xarxa de Televisions Locals han participat de la producció de la Marató a la ciutat. Ho ha fet amb l’enregistrament d’un reportatge que es podrà veure durant el programa especial, o amb l’enregistrament de moltes de les activitats solidàries que s’han celebrat a la Garrotxa, destinades a la causa, dies previs a la gran jornada de la Marató i que també es podran veure diumenge.

Xavi Torres, director de la Marató de TV3 a Olot: Agrair la implicació de la Xarxa Audiovisual Local, que en el cas d’Olot es veurà representada amb Penedès Televisió i Olot Televisió, que a més ha estat treballant tots aquests dies perquè emetrem un reportatge de totes les activitats que passen a la zona que l’estan fent ells, també amb la seva presentació. Serà una altra de les diferències respecte altres anys.

Olot Televisió i la Xarxa de Televisions Locals escalfaran motors aquest dissabte per la Marató, amb un especial Connecti.cat que s’emetrà demà a 2/4 de 7 de la tarda i que podran veure a la Televisió de la Garrotxa.

x