L’Olot passa pàgina de la derrota contra l’Oriola i ja pensa en el partit de Llagostera

Setmana de recuperació per a la unió Esportiva Olot després de la derrota sorprenent davant l’Oriola i trencar la ratxa de 9 partits sense perdre, que els allunya de les posicions de privilegi, però també de la zona calenta.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Evidentment dolguts per la derrota, perquè s’ha de pair i acceptar-la i ens ha portat un parell de dies. Ens posa el lloc que ens toca, eon estem, perquè així ho ha decidit la competició, i tractar de tornar a ser l’equip que podem ser i dissabte tenim una nova oportunitat.

Toca passar pàgina i agafar forces. Primer pel partit d’aquest dissabte al camp del Llagostera: el derbi gironí de la categoria.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Juguem en un context molt especial, amb un camp amb mides reduïdes, un rival que practica un joc molt directe…

La bona notícia és que, mica en mica, es va buidant l’infermeria. Recuperats definitivament Kilian, Jordi Masó i Eloi Amagat, només s’espera que hi faltin Blázquez i Pep Chavarria, aquest últim amb molèsties a l’abdominal. Garrido creu que pot tornar pel partit de Copa contra el Nàstic de dijous que ve. 3 partits complicats amb 9 dies: Llagostera, Nàstic i Barça B.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: I si que tenim en ment fer rotacions i que tota la plantilla tingui el seu moment, perquè ho requereix la competició. Són molts partits i hem de dosificar.

Molta feina per fer abans de vacances. La primera batalla dissabte a partir de les 5 de la tarda.

Deixa un comentari