Olot es prepara per a un cap de setmana solidari farcit d’activitats amb motiu de La Marató de TV3

Al llarg de tot el cap de setmana, enguany Olot viurà intensament La Marató de TV3.  Una vintena d’activitats repartides entre dissabte i diumenge de totes les temàtiques i per totes les edats però amb un objectiu en comú: celebrar la jornada solidària.

Dissabte hi haurà una tionada pel barri dels desemparats, un campionat per parelles d’escacs i l’entitat AstroGarrotxa instal·larà dos telescopis per veure la lluna i es projectaran imatges reals d’estels i galàxies. A més, la Penya carnavalesca d’Els Marrinxos, farà ballar la cercavila amb algunes peces de la faràndula olotina.

Dani Dorca, Penya Carnavalesca Els Marrinxos: Hi haurà una plantada de gegants al Firal petit, llavors es farà una cercavila fins a la plaça major, passant pel Firal i tot el carrer de Sant Esteve. Estarem una estona per la plaça major i tornarem cap aquí i aquí farem una ballada.

Diumenge seguiran les activitats. Un lipdub al Firal, actuacions de playback, una trobada de motors i cotxes clàssics, una quina solidària i una masterclass de zumba.

Pel que fa a les activitats esportives, que es concentraran al Pavelló i a l’Estadi Municipal d’Olot. El Club Tennis taula, per exemple, ha organitzat una activitat sota el lema ‘Torna-la per La Marató’.

Enric Llagostera, President Club Tennis Taula Olot: Tothom qui vulgui venir, de totes les edats, han de venir a tornar un servei, més ben dit tres saques que se’n diu de tennis taula. Hi haurà un obsequi per tothom qui sigui capaç de tornar-ne un d’aquests tres.

L’horari de totes les activitats, es poden consultar al web de La Marató.

x