El CH Olot fa història i es classifica per primera vegada per dipsutar la Copa Generalitat després de vèncer al Maçanet B (2-4)

El Club Hoquei Olot ho ha aconseguit. Victòria al camp del Maçanet B (2-4) i bitllet per al grup dels millors de la Nacional Catalana i bitllet per la Copa Generalitat, això segon, un fet històric, ja que és la primera vegada que el club olotí ho aconsegueix.


Els de Jordi Costa depenien d’ells mateixos per aconseguir aquests dos objectius, en la darrera jornada de la primera fase al grup B de la Nacional Catalana. I dit i fet, tercera victòria consecutiva del Club Hoquei Olot que tanca aquest primer tram de temporada sent segons classificats amb 24 punts, només superats pel Tona amb 29. Els olotins seran acompanyats al grup dels millor,a més a més, pel Congrés i el Cerdanyola.

Avui es tancava la primera fase amb jornada d’horari unificat, amb victòries de l’Olot sobre el Maçanet; del Tona a casa davant el Piera (4-0); derrota del Cerdanyola a casa davant el Congrés (3-4); i empat entre Noia i Sentmenat (4-4)