El PE Montagut empata davant l’Atlètic Olot en un partit marcat per la polèmica arbitral (1-1)

Montagut va ser l’escenari d’un dels partits de la jornada en el matx corresponent a la 14a jornada de lliga del grup 27 de Quarta Catalana. El PE Montagut i l’Atlètic Olot van empatar a 1 en un partit marcat per la polèmica arbitral. El conjunt de casa va començar el partit dominant la pilota i amb paciència, però les ocasions no van acabar d’arribar. De fet, la primera meitat va acabar sense gols.

La represa va ser diferent i va augmentar la intensitat per part dels dos equips. L’Atlètic Olot va gaudir de diverses ocasions per avançar-se, però no va ser capaç de fer-ho. Qui es va avançar va ser el Montagut al minut 65. L’àrbitre va senyalar penal i Arnau Vilar va marcar el primer. Tot i això, cinc minuts després, Adrià Plana equilibrava la balança amb un bon remat dins l’àrea.

Els últims minuts van ser frenètics. Tant el Montagut com l’Atlètic Olot sabien que un gol els podria donar tres punts d’or en un derbi com aquest. L’última jugada va ser la més polèmica. Un jugador del Montagut va caure dins l’àrea i l’àrbitre, en primera instància, va senyalar penal. Uns instants després va rectificar i va xiular el final del matx.

Josep Oller, entrenador PE Montagut: “Per nosaltres és un mal resultat. El nostre objectiu és anar a guanyar els partits. Hi ha altres equips que la seva manera de jugar és no anar a perdre els partits. Nosaltres mirem d’anar a guanyar tot i cadascun dels partits que juguem i sempre respectant a tots els equips, evidentment”.

 

Adin Jaimez, entrenador Atlètic Olot: “Nosaltres hem vingut a fer el nostre partit, un partit molt seriós, ben ordenats defensivament i sobretot a intentar aprofitar totes les ocasions de gol, que en generem moltes. Amb les que arribem a generar, amb una mica més de sort, podíem haver fet algun gol més”.

Amb el repartment de punts, el PE Montagut continua encapçalant el lideratge i l’Atlètic Olot segueix mantenint la 13a posició de la classificació.