La UE Olot perd amb polèmica al camp del Llagostera (1-0)

Derbi gironí calent entre el Llagostera i la Unió Esportiva Olot, que va acabar de la pitjor manera pels garrotxins. Durant els primers 15 minuts pràcticament no va passar res. El partit es va complicar pels de Raúl Garrido al minut 39, amb l’expulsió, per vermella directa, de Jordi Xumetra, després d’una falta comesa.


A la segona meitat els dos equips van arribar a porteria contrària, però sense la suficient claredat com per decantar la balança i obrir el marcador. A l’últim minut de partit la UE Olot es va quedar amb nou jugadors, després de l’expulsió d’Arnau Comas per doble groga. I al minut 93, el Llagostera es va avançar a través de Sascha en posició discutible. Final de partit molt polèmic que va acabar amb un Raúl Garrido i una Unió esportiva Olot enfadats.

Segona derrota consecutiva dels olotins, que es mantenen a la part mitja de la taula però allunyant-se de les primeres posicions de la lliga.

Dura setmana la que els hi espera als de Raúl Garrido, amb partit de Copa del Rei contra el Nàstic aquest dijous i el duel a casa contra el Barça B a la lliga abans de vacances de Nadal.

 

Foto: Nuri Marguí-UEO

Deixa un comentari