El concurs de teatre amateur Vila de Piera i la Diputació reconeixen l’obra ‘Animals de Companyia’

El Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, amb més de quatre dècades d’història, ha valorat amb sis premis la companyia olotina Una Càpsula de Teatre per l’obra Animals de Companyia. Amb aquests reconeixements, entre els quals hi ha el de millor direcció per Xevi Rossell i primer premi de grup, s’han convertit en els vencedors absoluts del certamen, on participaven nou companyies de tot Catalunya, seleccionades entre més de vint finalistes.


El premi arriba pocs dies després que la companyia fos escollida a la Campanya de Teatre Amateur de la Diputació de Girona, que els subvencionarà una gira en cinc pobles i ciutats de la demarcació.

Anna Aumatell, Una càpsula de teatre: Ens hem inscrit i hem sortit seleccionats, i a més a més hi ha tres categories; amb una et donen cinc actuacions subvencionades durant l’any 2020, amb un altre tres i un altre un. Nosaltres hem tingut la sort d’haver estat seleccionats amb cinc, per tant tenim cinc actuacions de la gira subvencionades amb 500 euros per la Diputació de Girona, és a dir que en total són 2.500 euros.

El palmarès dels olotins podria créixer encara més el 2020, ja que també s’han inscrit als concurs de teatre de Sant Feliu de Guíxols i Canet de Mar. El que és segur és que Animals de Companyia ja ha arribat molt més enllà dels escenaris garrotxins.

 

Deixa un comentari